Palvelut

Asiakaspalvelumme avoinna ma - to  klo 9.00 - 15.00.

Asiakaspalvelumme perjantaisin suljettu.

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tehokasta palvelua sekä sähköisille että perinteisille mappiasiakkaille.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvään tilitoimistotapaan perustuvia asiantuntevia, laadukkaita ja luotettavia tilitoimistopalveluita. Peruspalveluihimme kuuluvat kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, reskontranpito, laskutuspalvelut ja yhtiöiden perustamiset.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen liiketoiminnalleen sopivan kiinteähintaisen taloushallinnon ratkaisun.

Te voitte keskittyä siihen minkä parhaiten osaatte, liiketoimintanne pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Taloushallinto

Taloushallinnossa käytämme Visma Fivaldi ASP ohjelmaa joka on Internetin välityksellä käytettävä, käyttöjärjestelmistä riippumaton taloushallinnon ohjelmisto.

Asiakkaamme voivat omalla käyttöliittymällään käyttää esimerkiksi laskutusta, reskontria ja vaikkapa varastonvalvontaa. Liiketapahtumat kirjautuvat reaaliajassa järjestelmään riippumatta siitä, missä ja milloin ne on syötetty, vähentäen päällekkäistä tallennustyötä ja ollen heti myös tilitoimiston ja muiden sidosryhmien käytettävissä.

Asiakkaillamme on käytössään edellisen kuukauden tulos halutessaan jo seuraavan kuukauden toisena arkipäivänä. Ajantasainen raportointi auttaa sinua ohjaamaan liiketoimintaasi oikeaan suuntaan.

verkkolasku mahdollisuus.

Joustava palvelumalli

Kun valitset taloushallinnon kumppania, oleellista on joustavuus liiketoiminnan muutostilanteissa.

Tilipalvelu Räsänen tarjoaa juuri sinulle räätälöidyn palvelukokonaisuuden, jota voidaan joustavasti muuttaa. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta koko taloushallinnon tai osia siitä – työnjako on helposti järjestettävissä, koska käytössämme on yhteinen järjestelmä.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous!

 

Powered by CMSimple | Template Design by NMuD