Yritys

 

Tilipalvelu Räsänen Oy on aloittanut toimintansa Kemijärvellä vuonna 1989. Toimintamme on hyvään palveluun perustuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Kattavan asiakasrakenteemme ansioista tunnemme erillaisten yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tarpeet. Asiakaskuntaamme kuuluu osakeyhtiöitä, henkilöyhtiöitä, ammatinharjoittajia, yhdistyksiä ja säätiöitä useilta eri toimialoilta. Palvelumme ei tunne kunta- eikä maakuntarajoja.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvään tilitoimistotapaan perustuvia asiantuntevia, laadukkaita ja luotettavia tilitoimistopalveluita. Peruspalveluihimme kuuluvat kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, reskontranpito, laskutuspalvelut ja yhtiöiden perustamiset.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen liiketoiminnalleen sopivan kiinteähintaisen taloushallinnon ratkaisun.

Te voitte keskittyä siihen minkä parhaiten osaatte, liiketoimintanne pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Leila Räsänen on suorittanut KLT tutkinnon. Se on arvostettu laskenta-ammattilaisille tarkoitettu asiantuntija- tutkinto.

Taloushallinto

Taloushallinnossa käytämme Visma Fivaldi ASP ohjelmaa joka on Internetin välityksellä käytettävä, käyttöjärjestelmistä riippumaton taloushallinnon ohjelmisto.

Asiakkaamme voivat omalla käyttöliittymällään käyttää esimerkiksi laskutusta, reskontria ja vaikkapa varastonvalvontaa. Liiketapahtumat kirjautuvat reaaliajassa järjestelmään riippumatta siitä, missä ja milloin ne on syötetty, vähentäen päällekkäistä tallennustyötä ja ollen heti myös tilitoimiston ja muiden sidosryhmien käytettävissä.

Asiakkaillamme on käytössään edellisen kuukauden tulos halutessaan jo seuraavan kuukauden toisena arkipäivänä. Ajantasainen raportointi auttaa sinua ohjaamaan liiketoimintaasi oikeaan suuntaan.

Kiinteistöhallinnolle tarjoamme palvelukokonaisuutta; kirjanpito, palkanlaskenta, reskontrat, laskutus ja laskujen maksatus.
Tarvittaessa hoidamme esim. vuokrankannon perintätoimineen. Palvelu voi myös olla pelkästään peruskirjanpitoa ja tilinpäätösten laatimista asiakkaan hoitaessa muut taloushallinnon osa-alueet.

e-lasku mahdollisuus.

Joustava palvelumalli

Kun valitset taloushallinnon kumppania, oleellista on joustavuus liiketoiminnan muutostilanteissa.

Tilipalvelu Räsänen tarjoaa juuri sinulle räätälöidyn palvelukokonaisuuden, jota voidaan joustavasti muuttaa. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta koko taloushallinnon tai osia siitä – työnjako on helposti järjestettävissä, koska käytössämme on yhteinen järjestelmä.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous!