Viimeisin päivitys:
22.5.2023 09:19:18

Yritys

 

Tilipalvelu Räsänen Oy on aloittanut toimintansa Kemijärvellä vuonna 1989. Toimintamme on hyvään palveluun perustuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Kattavan asiakasrakenteemme ansioista tunnemme erillaisten yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tarpeet. Asiakaskuntaamme kuuluu osakeyhtiöitä, henkilöyhtiöitä, ammatinharjoittajia, yhdistyksiä ja säätiöitä useilta eri toimialoilta. Palvelumme ei tunne kunta- eikä maakuntarajoja.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvään tilitoimistotapaan perustuvia asiantuntevia, laadukkaita ja luotettavia tilitoimistopalveluita. Peruspalveluihimme kuuluvat kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, reskontranpito, laskutuspalvelut ja yhtiöiden perustamiset.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen liiketoiminnalleen sopivan kiinteähintaisen taloushallinnon ratkaisun.

Te voitte keskittyä siihen minkä parhaiten osaatte, liiketoimintanne pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Leila Räsänen on suorittanut KLT tutkinnon. Se on arvostettu laskenta-ammattilaisille tarkoitettu asiantuntija- tutkinto.

Taloushallinto

Taloushallinnossa käytämme Visma Fivaldi ohjelmaa joka on turvallisesti pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti.

Asiakkaillamme on käytössään edellisen kuukauden tulos halutessaan jo seuraavan kuukauden toisena arkipäivänä. Ajantasainen raportointi auttaa sinua ohjaamaan liiketoimintaasi oikeaan suuntaan.

 

Joustava palvelumalli

Kun valitset taloushallinnon kumppania, oleellista on joustavuus liiketoiminnan muutostilanteissa.

Tilipalvelu Räsänen tarjoaa juuri sinulle räätälöidyn palvelukokonaisuuden, jota voidaan joustavasti muuttaa. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta koko taloushallinnon tai osia siitä – työnjako on helposti järjestettävissä, koska käytössämme on yhteinen järjestelmä.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous!

Powered by CMSimple | Template Design by NMuD